FORANDRING MED POSTER STORE

REKLAME

Poster Store spurte om jeg ville gjøre et Black Friday samarbeid, og det vil jeg selvfølgelig. Jeg elsker, som jeg har sagt mange ganger, forandring og særlig med tanke på interiør. Jeg flytter konstant på ting og elsker at hjemmet er i evig forandring og utvikling. Jeg har derfor teamet opp med Poster Store enda en gang!

"ONE LINE ART" i 30x40, PASSEPARTOUT i 40x50 og VALNØTTRAMME i 40x50
"INFINITY LINES" i 50x70 med VALNØTT RAMME i 50x70

CLAUDE MONET'S "BRIDGE OVER A POND" I 21x30, PASSEPARTOUT i 30x40 og VALNØTTRAMME i 30x40

Denne gangen valgte jeg å gjøre om litt på stua! Den store veggen bak sofaen har ført til både frustrasjon og fornøyelse, og det var hele tiden planen å ha noe form for bildevegg der. Jeg har tidligere hatt litt fargerike posters der, men ble litt lei av det som har hengt der siste årene, så valgte å denne gangen kjøre på litt mer nøytrale toner. Stua mi er jo ganske fargerik i seg selv! Jeg syns valnøttrammene er så fine til den rosa veggen, det er skikkelig fint med litt kontrast. Jeg har nesten kun hatt lyse eikerammer der tidligere, så dette var en fin forandring. Jeg flyttet bilde til venstre fra forrige samarbeid inn i stua, syns det gjorde seg godt der.

Posterstore har et enormt utvalgt av plakater i forskjellige temaer og kategorier for enhver smak, og på nettsiden har de også mange fine eksempler på hvilke bilder som passer sammen, noe som gjør det lett å finne inspirasjonen man trenger for å lage fine bildevegger.

"FIELDS OF BEIGE" i 50x70 med VALNØTTRAMME i 50x70

Jeg har hatt en ganske tom stor vegg på soverommet som jeg ikke har helt klart å finne ut av. Det første jeg gjorde var å flytte inn en plante for å friske opp spacen litt, deretter måtte jeg bestemme meg for hvilket bilde jeg ville henge opp. Jeg ville ha et som var ganske stort men som alikevel ikke tok opp hele veggen, så da ble det Fields of Beige-posteren i 50x70 som passet perfekt. Jeg elsker den brune valnøtt-rammen til de abstrakte bildene jeg valgte denne runden! Så fint.

"THE PAPERCUT SERIES NO3" i 30x40, PASSEPARTOUT i 40x50 og VALNØTTRAMME i 40x50

Jeg har også flyttet dette bilde fra forrige samarbeid inn i "spisestua" - her syns jeg det henger veldig fint. Det adder litt farge til den gråbeige veggen uten å være for crazy. En perfect match!

Poster Store får påfyll av fine, rimelige plakater og rammer i skandinavisk design hver tirsdag så det er alltid noe nytt og fint å velge i. Det er også greit å vite at alle plakatene deres er trykt på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet! Jeg har selvfølgelig en rabattkode til dere! Rabattkoden fungerer på plakater (Ikke rammer/selection plakater). Med koden "linnseljeset55" får dere 55% på hele bestillingen frem til 30.11! Håper dere finner masse fint ❤

Liker