HOME UPDATE

Various pictures, Lifestyle

REKLAME

Nå er det nesten et år siden forrige post med Poster Store, og mye har skjedd her hjemme siden den tid. Kjøkkenet er 100% ferdig, soverommet er malt i nye farger og hjemmet er, som jeg liker det, i konstant forandring på samme måte som meg. Jeg liker at ting er i bevegelse og at jeg kan flytte rundt på ting, endre, male om igjen og ikke minst pynte min space med alt jeg syns er fint. Jeg har derfor teamet opp med Poster Store enda en gang!

Jeg har vist dere soveromsveggen over en gang før, og forrige gang valgte jeg å henge opp tre 50x70 plakater. Her kan dere se resultatet forrige gang! Siden sist er veggene malt lyse og taket knall blått, så da måtte jeg bytte ut plakatene også. Jeg valgte de fine valnøttrammene istedet for eikerammer som jeg hadde sist, og valgte også å ha to 30x40 plakater med 40x50 passepartout og ramme. Jeg elsker det! Posterstore har et enormt utvalgt av plakater i forskjellige temaer og kategorier for enhver smak, og på nettsiden har de også mange fine eksempler på hvilke bilder som passer sammen, noe som gjør det lett å finne inspirasjonen man trenger for å lage fine bildevegger.

Det andre rommet som er under konstant utvikling er selvfølgelig kontoret/gjesterommet. Jeg blir aldri klok på hva jeg skal gjøre der inne, mye også fordi jeg aldri finner en fin sovesofa. Men, jeg hater tomme vegger, mye fordi det gjør at rommet føles veldig sterilt. Så selvom rommet er langt ifra ferdig, er det nå et mye hyggeligere oppholdsrom! Det har blitt min faste blogg-spot, nå sitter jeg ofte der med kaffekoppen på mårrakvisten for en slow og myk start på dagen!

Poster Store får påfyll av fine, rimelige plakater og rammer i skandinavisk design hver tirsdag så det er alltid noe nytt og fint å velge i. Det er også greit å vite at alle plakatene deres er trykt på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet! Jeg har selvfølgelig en rabattkode til dere! Rabattkoden fungerer på plakater (Ikke rammer/selection plakater). Med koden "linn45" får dere 45% på hele bestillingen frem til 06.10! Håper dere finner masse fint

Liker

Kommentarer