NEW IN

Various pictures, Lifestyle

REKLAME

Hei kjære dere. Som dere vet har jeg pusset opp leiligheten min siste året, og nå føles det ut som at det heller er småtingene som må på plass! (Bortsett fra mitt nye kjøkken som for øyeblikket står midt på gulvet i spisestua, haha) Jeg har derfor teamet opp med Poster Store enda en gang for å sette de siste finishing touches'ene på visse rom! Jeg elsker å sette sammen fine bildevegger :)

De har et enormt utvalgt av plakater i forskjellige temaer og kategorier for enhver smak, og de får påfyll av fine, rimelige plakater og rammer i skandinavisk design hver tirsdag. På nettsiden har de også mange fine eksempler på hvilke bilder som passer sammen, noe som gjør det lett å finne inspirasjonen man trenger for å lage fine bildevegger. Det er også greit å vite at alle plakatene deres er trykt på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet!

På soverommet hadde jeg en stor, tom vegg rett over senga og der valgte jeg å henge opp tre 50x70 plakater som gjør meg både glad og avslappet når jeg ser de. Jeg ville ha noe litt unikt som ikke ble for klisje, og det syns jeg at jeg fikk til veldig fint! Jeg syns også at fine eikerammene passer også helt perfekt til veggfargen min.

Jeg har selvfølgelig en rabattkode til dere! Rabattkoden fungerer både på plakater (men ikke selection plakater) OG rammer. Med koden "linn20" får dere 20% på hele bestillingen! Håper dere finner masse fint

Liker

Kommentarer