THE POWER OF LOVE

(ad)

Hei! Noen av dere la kanskje merke til at jeg ikke oppdaterte instagrammen min i helgen? Jeg inngikk nemlig et samarbeid med mobiloperatøren Dtac som har en kampanje gående nå som går ut på at man skal legge fra seg mobilen når man er sammen med andre mennesker. Jeg kan jo med hånden på hjertet si at jeg sitter på mail, blogg og selvfølgelig instagram 24/7. Jeg er tilgjengelig døgnet rundt, alle dager i uken. Jeg er så utrolig vant til å sjekke om det er noe nytt, mye i jobbsammenheng men også når jeg foreksempel sitter på toget på vei hjem fra jobb, i lunsjpausen eller på vei til/fra noe..

Jeg var derfor redd for at jeg skulle gå inn på instagram av ren vane - så det første jeg gjorde på fredag var å logge ut. Fredagen var egentlig ganske enkel, sikkert mye fordi jeg var sliten etter uken og unnet meg en tidlig kveld. Ofte er det første jeg gjør om morningen å sjekke mail og instagram, og det samme gjelder også på kvelden. Vet ikke hvor mange ganger jeg omtrent har sovnet med mobilen i hånden så det var ekstremt uvant å ikke skulle følge mine vanlige rutiner! På lørdagen hadde jeg fri og når jeg var en liten tur i sentrum merket jeg at det klødde i fingrene etter å oppdatere Jeg vet ikke hvorfor - jeg hadde vel kanskje egentlig ikke noe interessant å dele engang, jeg er bare så utrolig vant til det og når man vet at man skal la være blir det plutselig mye mer attraktivt. Jeg hadde heldigvis lov til å sjekke mail, hvis ikke hadde jeg nok stresset meg ihjel. Jeg kom meg gjennom lørdagen uten instagram også, og så kom søndagen. Jeg var på cafedate, hadde et hyggelig fotodate med Louise og møtte dessuten verdens søteste lille hundevalp. Jeg hadde så lyst til å dele! For min del har jeg ikke så stort eksponeringsbehov av de personlige delene av livet mitt, men når noe er fint, søtt, fantastisk - ja da får jeg lyst til å dele det med dere. Jeg føler jo også sikkert litt på det ettersom jeg kun får fler og fler følgere, og derfor også et større ønske om å tilfredsstille.. Jeg har alltid følt at jeg gjør dette for meg selv, men samtidig hadde jeg løyet hvis jeg sa at det ikke var gøy å bikke 10.000 på instagram. Jeg jublet! Jeg endte også opp med å oppdatere 4-5 ganger på mandag, ettersom jeg hadde så mye i hodet som vanligvis hadde blitt delt i dagene før. Både hundevalpen og andre bilder kom seg på instagram.

Jeg skal dog ærlig innrømme at det var DEILIG. Det var deilig med en liten instapust, hvor jeg bare ikke tenkte på det store deler av tiden. Jeg glemte meg ikke en eneste gang, og hvis jeg fikk lyst til å gå inn var det kun for å fordrive tid. På toget, i lunsjen osv. Og da satt jeg rett og slett på en fin sang istedet, og hvis det var noen kjente i nærheten så la jeg bare vekk mobilen. Noe vi alle må bli flinkere til ♥ Hva er deres tanker rundt dette?

Liker

Kommentarer

Maria
,
Jeg er alt for dårlig til å legge fra meg mobilen.. Desverre. Ogsåå lurte jeg på en ting siden du alltid har så god oversikt over Høyer! 😃 Ønsker meg fælt denne jakken, http://www.carma.no/produkt/ravn-jacket-goat-sort-lammeullsjakke#. Har dere den inne nå? 😊 Og er det akkurat denne du har? Klem